limba romanaenglish version
facebook rss

Platforma MedExpert

MedExpert CRM

Conform Cap Gemini Ernst & Young, un reprezentant medical isi petrece pana la 75% din timp in activitati non-promotionale: deplasari, asteptare si indeplinirea de sarcini administrative (sondaje efectuate au aratat ca sarcinile administrative consuma 1-2 ore pe zi). Cum timpii de asteptare si deplasare nu pot si comprimati, rezulta ca trebuie folosite instrumente care pot scurta timpul necesar sarcinilor administrative. Pentru a vedea raportul, dati click aici.

MedExpert CRM reprezinta o aplicatie gandita pentru :

- Reprezentantii medicali : sa isi raporteze activitatea intr-un timp extrem de redus, sa isi planifice activitatea, sa aiba acces la baza de date cu medici si farmacisti, in functie de criterii multiple (segmentare, targetare etc), sa isi auto-monitorizeze activitatea etc.

- Managerii de diverse nivele, de la departamente diferite (vanzari / promovare, marketing, economic etc) : din cateva click-uri, sa poata vizualiza, in rapoarte sintetice sau detaliate, tabelare sau grafice, orice informatie relevanta despre activitatea reprezentantilor medicali, targeturilor, comparatii intre promovare si date de vanzari etc.

Dă mai departe
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Google Bookmarking
  • Yahoo Bookmarking