limba romanaenglish version
facebook rss

Platforma MedExpert

MedExpert Quiz-EMC

MedExpert Quiz este o solutie software de instruire si testare prin care reprezentantii medicali sunt la curent cu ultimele noutati in domeniu iar evaluarea cunostintelor lor se face foarte simplu si eficient.

Aplicatia pune la dispozitie un puternic motor de generare automata de teste aleatorii pe baza parametrilor introdusi (numar de intrebari pe categorie, grad de dificultate etc.).

Beneficiile companiei dvs. sunt reprezentate de:

- Reprezentantii medicali sunt in permanenta la curent cu cunostintele necesare.
- Evaluarea periodica si obiectiva a reprezentantilor medicali.
- Crearea unui spirit de competitie intre reprezentantii medicali.

 

Conform lui Marie Crespo, http://social.eyeforpharma.com/column/sales-force-focus-1-role-fit-key-sales-force-success, succesul reprezentantilor medicali in activitatea de vanzari se poate masura prin determinarea matricei de performanta talent/comportament.

MedExpert Quiz va poate ajuta la crearea matricei de performanta talent/comportament a fiecarui reprezentant medical, prin determinarea (prin chestionare specifice) mai multor caracteristici care influenteaza performanta in activitatea de vanzari:
1. Comportament.
2. Aptitudini.
3. Rationament critic.
4. Factori motivationali.

 

Fiecare reprezentant poate fi incadrat intr-unul din urmatoarele patru cadrane:

1. Aptitudini scazute/Comportament adecvat: reprezentanti cu potential inalt. In acest caz, focusul se pune pe Dezvoltare, iar printr-un training de o luna poate trece in cadranul urmator:

2. Aptitudini inalte/Comportament adecvat: performerii. In acest caz, focusul se pune pe Retinere.

3. Aptitudini scazute/Comportament neadecvat: reprezentanti medicali cu risc crescut. In acest caz, focusul se pune pe Reorientare.

4. Aptitudini inalte/Comportament neadecvat: in acest caz focusul se pune pe coaching, pentru a-i aduce in cadranul 2, care este de lunga durata (1 an) si presupune o onvestitie crescuta.

 

MedExpert EMC este o solutie software excelenta pentru administrarea Educatiei Medicale Continue, permitand firmelor sa adauge materiale bibliografice si sa creeze teste acreditate, oferind astfel medicilor posibilitatea de a obtine puncte EMC.

Beneficiile companiei dvs. sunt reprezentate de:
- Cresterea imaginii firmei ca partener preferat pentru medicii din specialitatile de interes.
- Crearea premizelor pentru adoptarea unei politici "customer centric" prin furnizarea unui serviciu de calitate, apreciat de catre comunicatea medicala.

Dă mai departe
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Google Bookmarking
  • Yahoo Bookmarking