limba romanaenglish version
facebook rss

Alina Culcea - Country Manager Actavis Romania

" Colaborarea cu echipa MedExpert a inceput in urma cu mai mult timp.Ultimul an insa a avut o dinamica deosebita, cele doua echipe – Actavis si SoftExpert Mobility – colaborand extrem de strans pentru a personaliza aplicatia CRM conform cu business-ul extrem de dinamic al companiei noastre... "

citeste toata parerea

Carmela Negulescu - Country Manager Alfa Wassermann Romania

" MedExpert ne ajuta sa avem un business mai eficient deoarece:- managerii nostri pot defini mai bine politica de promovare, bazandu-se pe multitudinea de rapoarte din MedExpert;- reprezentantii medicali petrec putin timp pentru a-si raporta activitatea;- reprezentantii medicali isi auto-monitorizeaza... "

citeste toata parerea

Alina Barcaru - Director IT Farmexim

" Intalnirea cu SoftExpert Mobility din 2006 s-a dovedit a fi o oportunitate deosebita pentru Farmexim, care cauta la acel moment o solutie de SFA & CRM pentru echipa de vanzari, oportunitate care s-a transformat intr-un parteneriat solid pe parcursul ultimilor 5 ani.  Prin intermediul aplicatiei... "

citeste toata parerea

Claudia Marinescu - Office&HR Manager CROMA Pharma Romania

" Nu intalnesti la orice pas profesionisti, iar atunci cand se intampla, cel mai bun lucru este sa-i pastrezi si sa-i recomanzi.Programul MedExpert este atat de bine gandit si structurat incat in timp record s-a realizat atat adaptarea lui la nevoile si specificul firmei cat si implementarea lui.Este usor... "

citeste toata parerea

Florin Saitoc - Director Vanzari GreenNet

" Solutia MedExpert SFA implementata in 2007 a reusit sa creasca eficienta echipei de vanzari prin preluarea comenzilor direct pe teren, diminuand totodata timpul de prelucrare al comenzilor si scazand incarcarea operatorilor de vanzari din sediu. Solutia se foloseste si astazi cu succes si se adauga in... "

citeste toata parerea